top of page

Festvåning

Minst antalet personer är 8 vid bokning av våra festmenyer.

Alla väljer samma meny, förutom specialkost.

Vi behöver er bokning 2 veckor innan ni kommer till oss.

Vi kan även skräddarsy en meny vid andra önskemål.

Meny 1

3 rätter ........................... 475:-/person

2 rätter ........................... 395:-/person

Förrätt

Ramslökssoppa (ramslök från Lövstabruk). Serveras med parmesanpinne och skinkchips.

Varmrätt

Färskostfylld majskycklingfilé med soltorkad tomatsås och rostade rotfrukter.

Dessert

Citronmarängpaj med hallonsås.

Meny 2

3 rätter.......................... 495:-/person

2 rätter........................... 395:-/person

Förrätt

Toast Skagen.

Varmrätt

Serranolindad fläskfilé (svensk) med pepparsås och hasselbackspotatis.

Dessert

Halloncheesecake på digestivebotten.

Meny 3

3 rätter.......................... 495:-/person

2 rätter........................... 395:-/person

Förrätt

Västerbottenpaj toppad med sikrom. Serveras med crème fraiche och mixsallad.

Varmrätt

Halstrad rödingfilé med hollandaisesås samt rostad mandelpotatis och morötter.

Dessert

Mjölkchokladpannacotta med mörkchokladmousse och jordgubbar.

Meny 4

3 rätter ........................... 595:-/person

2 rätter .......................... 495:-/person

Förrätt

Färskosttårta med kallrökt lax.

Varmrätt

Helstekt kalvytterfilé med timjansås. Serveras med potatisbakelse.

Dessert

Hallon- och passionsfruktsmousse på browniebotten glaserad med choklad.

Meny 5

3 rätter ........................... 795:-/person

2 rätter ........................... 675:-/person

Förrätt

Lax- och kräfttartar på kavring. Serveras med senapscreme.

Varmrätt

Helstekt oxfilé (svensk) med rödvinssås, örtsmör samt västerbottengratinerad potatiskaka.

Dessert

Fläderpannacotta med limemarinerade bär och havreflarn.

Vegetarisk/Vegan

3 rätter ........................... 475:-/person

2 rätter ........................... 395:-/person

Förrätt

”Skagen”-röra av avokado och tofu.

Varmrätt

Ugnsbakad rotselleri med potatis-jordärtskockspuré samt stekt blandad svamp.

Dessert

Glass- och sorbettallrik med bär, frukt och ”grädde”.

bottom of page