Festvåning
Minst antalet personer är 8 vid bokning av våra festmenyer.
Alla väljer samma meny, förutom specialkost.
Vi behöver er bokning 2 veckor innan ni kommer till oss.
Vi kan även skräddarsy en meny vid andra önskemål.
Meny 1
3 rätter ........................... 475:-/person
2 rätter ........................... 395:-/person
Förrätt
Ramslökssoppa (ramslök från Lövstabruk). Serveras med parmesanpinne och skinkchips.
Varmrätt
Färskostfylld majskycklingfilé med soltorkad tomatsås och rostade rotfrukter.
Dessert
Citronmarängpaj med hallonsås.
Meny 2
3 rätter.......................... 495:-/person
2 rätter........................... 395:-/person
Förrätt
Toast Skagen.
Varmrätt
Serranolindad fläskfilé (svensk) med pepparsås och hasselbackspotatis.
Dessert
Halloncheesecake på digestivebotten.
Meny 3
3 rätter.......................... 495:-/person
2 rätter........................... 395:-/person
Förrätt
Västerbottenpaj toppad med sikrom. Serveras med crème fraiche och mixsallad.
Varmrätt
Halstrad rödingfilé med hollandaisesås samt rostad mandelpotatis och morötter.
Dessert
Mjölkchokladpannacotta med mörkchokladmousse och jordgubbar.
Meny 4
3 rätter ........................... 595:-/person
2 rätter .......................... 495:-/person
Förrätt
Färskosttårta med kallrökt lax.
Varmrätt
Helstekt kalvytterfilé med timjansås. Serveras med potatisbakelse.
Dessert
Hallon- och passionsfruktsmousse på browniebotten glaserad med choklad.
Meny 5
3 rätter ........................... 795:-/person
2 rätter ........................... 675:-/person
Förrätt
Lax- och kräfttartar på kavring. Serveras med senapscreme.
Varmrätt
Helstekt oxfilé (svensk) med rödvinssås, örtsmör samt västerbottengratinerad potatiskaka.
Dessert
Fläderpannacotta med limemarinerade bär och havreflarn.
Vegetarisk/Vegan
3 rätter ........................... 475:-/person
2 rätter ........................... 395:-/person
Förrätt
”Skagen”-röra av avokado och tofu.
Varmrätt
Ugnsbakad rotselleri med potatis-jordärtskockspuré samt stekt blandad svamp.
Dessert
Glass- och sorbettallrik med bär, frukt och ”grädde”.